Тиждень права в нашій школі

З 08 по 12 грудня 2014 р. у школі проходив Тиждень права, метою якого є підвищення рівня правової освіти учнівської молоді, дітей та батьків.

Розпочався він інформаційною лінійкою під назвою «Права людини».

У 9 класі був проведений відкритий урок на тему «Право на освіту». Учні працювали в групах (І гр. - учні, ІІ гр. - батьки, ІІІ гр. - вчителі) і за допомогою нормативних актів визначали права та обов’язки учасників навчально-виховного процесу - учнів, батьків, вчителів. Найкращими учнями на уроці були Дейнеко І., Заславська Ю.

Класними керівниками було проведено ряд бесід на правову тематику: «Вчинок і наслідок», «Закони і юридична відповідальність», «Чи знаєш ти свої права», «Чи можуть бути права без обов'язків» .

Також відбувся правовий брейн-ринг «Знавці права» між учнями 9 -11 класів: «Юристи» - 11 клас, «Правознавці» - 10 клас, «Феміда» - 9 клас. Перемогу здобула команда 11 класу «Юристи».

У вікторині на стенді «Казкова правознавча лотерея» та розгадуванні ребусів на правову тематику активними були Кучуєва В. та Дишлева Е. – учениці 6 класу.

Учні 9 – 11 класів активно і плідно попрацювали на всеукраїнському уроці «Права людини».

Протягом тижня вчитель права Цимбал О.Б. поповнювала правовий куточок «Феміда».

Шкільний парламент дітей провів засідання на тему «Права людини починаються з прав дитини».

Завершився тиждень права конкурсом малюнків «Я малюю право…». Найкращий малюнок намалювала Заславська Ю. – учениця 9 класу.

Кiлькiсть переглядiв: 423