Тиждень сприяння здоровому способу життя

Тиждень розпочався інформаційною загальношкільною лінійкою, на якій було повідомлено план заходів. Агітбригада 9 класу нагадала учням правила здорового способу життя. Учні 10 класу випустили тематичну стінгазету "Дбай про своє здоров'я!" Свої знання з питань здорового способу життя продемонстрували учні 9 і 11 класів під час вікторини "Що? Як? Коли?"

Багато корисної і цікавої інформації учні отримали на годинах спілкування "Я і моє доров'я" (5-6 класи), "Загартовування -- важливий засіб здоров'я" (7 клас), "Чи відповідаю я за своє здоров'я" (8-9 класи), "Формула здорового способу життя" (10-11 класи).

Найменші вихованці школи проявили свою творчість у конкурсі малюнків та взяли активну участь у проведенні спортивно-пізнавального свята "В здровому тілі -- здоровий дух".

В конкурсі малюнків серед учнів середніх та старших класів І місце розділили роботи учениць Мельник Анастасії (8 клас) та Білавенко Руслани (9 клас). В конкурсі складання кросвордів перемогу здобула робота учениці 10 класу Дейнеко Ілони.

В волейбольному турнірі серед команд школи перемогу виборола команда учнів 9 класу.

Кiлькiсть переглядiв: 321