Тиждень знань правил дорожнього руху

З 11 по 15 вересня в КЗ «Красносілківське НВО» пройшов Тиждень знань правил дорожнього руху «Ми за безпеку руху!» Протягом тижня учні школи мали змогу показати свої знання та вміння щодо безпечного поводження на дорозі.

В Красносілківській ЗШ І-ІІІ ступенів Тиждень розпочався інформаційно-тематичною лінійкою та виступом агітбригади , яку підготували десятикласники. Вони розповіли про важливу роль не тільки знань правил вуличного руху а й виконання їх. /Files/images/DSC03314.JPG

Інтерактивний конкурс «Живи безпечно» проведений педагогом-організатором зібрав багато бажаючих показати свої знання правил дорожнього руху. Кращими стали одинадцятикласники Бабченко Олександр та Макодзьоба Віталій./Files/images/DSC03327.JPG

Класний керівник 5 класу Гришин А.М. організував для своїх п’ятикласників змагання юних велосипедистів.

Для учнів середніх класів класні керівники провели тематичні години спілкування: нагадали правила поводження на дорозі, ознайомили із статистикою дорожньо-транспортних пригод в Україні./Files/images/DSC03348.JPG

Вчитель основ здоров’я Пилипенко В.Ю. підготувала та провела бліц-турнір у 7 класі «Безпека дорожньго руху – це життя» та задіяла учнів до колективної творчої справи , діти створили макет регулювальника.

Найменші вихованці школи проявили свою творчість у конкурсі малюнків та взяли активну участь у проведені виховної години «Світлофор – наш друг!»

В конкурсі малюнків «Знай дорослий, знай дитя: безпека руху – це життя» І місце зайняла робота учениці 7 класу Паливоди Анни.

Учні 11 класу виготовили колаж «Правила дорожні знай – в ДТП не потрапляй». Всі учні школи отримали пам’ ятку безпеки для попередження дитячого травматизму на дорозі, яку розробили учні 10 класу.

Молодші учнів переглянули серію мультфільмів «Дітям про правила дорожнього руху» а старшокласники документальний фільм «Ціна неуваги...»

Протягом тижня робота велася не тільки з дітьми , а й з їх батьками, для них були проведені індивідуальні бесіди «Дитина наслідує приклад батьків»

Кiлькiсть переглядiв: 426